منوی دسته بندی

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

مشعل گازی ایران رادیاتور

مشخصات فنی مشعل ایران رادیاتور

مشعل وسیله ای می باشد که با سوختن موادی مانند گاز، گازوئیل، مازوت و مواد سوختنی دیگر و با ایجاد شعله درون کوره باعث ایجاد انرژی گرمایی می گردد. از مشعل ایران رادیاتور جهت گرمایش سیستم های گرمایشی مانند کوره های هوای گرم، دیگ های فولادی آب گرم و بخار و همچنین دیگ های چدنی مورد استفاده قرار می گیرد.

طرز کار مشعل ایران رادیاتور

مشعل ها عمدتا طرز کار یکسانی دارند و بدین صورت می باشد که پروانه مشعل روی محور موتور نصب شده و هوای لازم جهت احتراق را تامین می نماید. وظیفه دریچه هوا تنظیم و کنترل هوای لازم جهت احتراق مناسب می باشد. روی مشعل های گازی ایران رادیاتور یک عدد کلید کنترل فشار نصب شده تا در هنگام کمبود جریان هوا این کلید عمل کرده و مشعل را خاموش می کنید. ماده سوختی توسط نازل افشانک می شود و هوا با ماده سوختی مخلوط می گردد و توسط جرقه بین الکترود های مشعل که سر نازل قرار گرفته است مشتعل می گردد سپس شعله را به صورت مستقیم داخل کوره دیگ هدایت می کند و حرارت مورد نیاز دیگ توسط انرژی گرمایی مشعل تامین می گردد.

مشعل گازسوز ایران رادیاتور

یکی از پر کاربردترین نوع مشعل های مورد استفاده در صنعت، مشعل های گازی می باشد که بر اساس احتراق گاز طبیعی طراحی شده اند. مشعل گازی ایران رادیاتور مکانیزم ساده ای در عملکرد مشعل دارد به طوری که گاز طبیعی پس از عبور از فیلتر، گاز به سر نازل رسیده و با هوا احتراق ترکیب می گردد سپس با ایجاد جرقه تبدیل به شعله می گردد. مشعل های گاز سوز جهت احتراق گاز های طبیعی طبق استاندارد DIN-4788 طراحی و تولید می شوند. جهت احتراق کامل و درست هوای لازم باید کنترل گردد که توسط یک دریچه هوا کنترل می گردد. مشعل گازسوز ایران رادیاتور مجهز به یک عدد کلید کنترل فشار یا همان کلید ایمنی خودکار می باشد تا در صورت کمبود جریان هوا، فرمان خاموش شدن مشعل را صادر کرده و جریان هوای ورودی را تضمین می کند.

اجزای اصلی مشعل گازی ایران رادیاتور

 

  • شیر برقی

یا شیر مغناطیسی که در مسیر گاز قرار می گیرد و جهت ایجاد یک شعله ثابت و مطمئن مورد استفاده قرار می گیرد وظیفه شیر برقی مشعل گازی ایران رادیاتور باز کردن مسیر گاز به صورت تدریجی و آرام تا زمانی که شعله ثبات پیدا کند و در نهایت مسیر گاز را تا حداکثر جریان تنظیم شده باز می کند.

  • کلید کنترل فشار گاز (پرشر گاز)

جهت ایمنی بیشتر از یک کلید کنترل فشار گاز استفاده می شود که وظیفه این دستگاه کنترل فشار کم گاز ورودی به مشعل می باشد زمانی که گاز ورودی به سیستم از حد مجاز کمتر باشد پرشر گاز، شیر برقی را می بندد. جهت تنظیم کلید کنترل فشار گاز از یک احرم زرد رنگ که روی آن قرار گرفته حداقل فشار مورد نظر مشعل تنظیم می گردد.

  • کلید کنترل فشار هوا (پرشر هوا)

برای یک احتراق کامل و ایجاد اشتعال سوخت نیازمند هوا به مقدار لازم نیاز است که توسط فن مشعل گازی تامین می گردد. زمانی که هوای مورد نیاز از طریق فن دمنده مشعل تامین گردد کلید کنترل فشار هوا به رله مشعل فرمان در مدار بودن فن را صادر می کند در غیر این صورت مشعل خاموش می شود.

  • رله کنترل کننده مشعل گازی

یکی از مهمترین قطعات مشعل گازی ایران رادیاتور رله می باشدکه تمامی سیگنال ها به این قطعه ارسال می گردد برای فرمان دادن به مشعل جهت ایجاد اشتعال و فرمان خاموش کردن به مشعل را صادر می کند.

  • یون

مشعل گازی ایران رادیاتور مجهز سیستم یونی برای کنترل شعله می باشد از سیستم مهای فتوسل یا چشمی در مشعل های گازوئیلی و دوگانه سور مورد استفاده قرار می گیرد.

  • الکترود های جرقه زن یا ترانس جرقه

رله مشعل با ارسال فرمان به ترانس جرقه باعث می شود ترانس با افزایش ولتاژ ورودی تا 10 کیلو ولت باعث ایجاد یک قوس الکتریکی بر سر الکترود های جرقه می گردد. با ایجاد جرقه در دو سر الکترود های جرقه و اختلات گاز و هوا ایجاد اشعاد می گردد.

  • دمپر هوای هیدرولیک

در مشعل های گازوئیل سوز از یک هیدروجک یا همان دمپر هوای هیدرولیکی استفاده می شود این دمپر میزان عبور هوا را با استفاده از نیروی هیدرولیک پمپ گازوئیل و لینک بندی آن با یک جک هیدرولیکی تنظیم می نماید.

  • دمپر هوا

برای تنظیم هوای مورد نیاز به مشعل ایران رادیاتور از یک دمپر هوا استفاده می گردد.

محاسبه ظرفیت مشعل گازسوز ایران رادیاتور

برای به دست آوردن ظرفیت مشعل گازی ایران رادیاتور باید برخی فاکتور ها و عوامل در نظر بگبریم تا مشعل مورد نظر انتخاب گردد. مشعل گازی ایران رادیاتور براساس توان حرارتی، باید 15 الی 20 درصد بالاتر از دستگاهی که روی آن نصب می گردد محاسبه شود یا 1.25 برابر ظرفیت دیگ یا بویلر ظرفیت مشعل انتحاب گردد. یکی از راه های دیگر برای انتخاب مشعل گازی ایران رادیاتور محاسبه وزن سوخت مصرفی مشعل می باشد. وزن سوخت مصرفی بر حسب کیلو گرم بر ساعت می باشد که بر حسب قدرت حرارتی بویلر و دیگ گرمایشی، ارزش حرارتی سوخت مشعل و راندمان مشعل بین 70 تا 95 درصد به دست می آید و طبق فرمول زیر محاسبه می گردد.

 

W (QB/(C+E))

نظرات بسته شده است.